Bannerek | a> |
|
| Hungary Forum | |
|
+15KLucia erdmarcsi Pitzu Secret Vica Admin sberi ibik DeadMaster kabos jennys mostoha riicsce cats003 attibux 19 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
buxman
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2010. Sep. 29.
| Tárgy: Re: Hungary Forum Szer. Szept. 29, 2010 10:17 pm | |
| Halihó Mindenkinek!
Sok sikert KiszyBux!
Üdv:Buxman | |
| | | attibux
Hozzászólások száma : 6 Join date : 2010. Aug. 23.
| | | | sberi
Hozzászólások száma : 19 Join date : 2010. Aug. 25. Age : 69
| Tárgy: Re: Hungary Forum Szomb. Okt. 02, 2010 8:10 pm | |
| Attibux!
Nézd meg itt a postádat.
Köszi sberi! | |
| | | apple12
Hozzászólások száma : 9 Join date : 2010. Oct. 06.
| Tárgy: Re: Hungary Forum Szer. Okt. 06, 2010 6:01 am | |
| Üdv mindenkinek! Na hát egy újabb ígéretes magyar ptc ! Remélem sokáig kifog tartani | |
| | | nagyi52
Hozzászólások száma : 1 Join date : 2010. Sep. 24.
| Tárgy: kifizetés Hétf. Nov. 22, 2010 10:09 pm | |
| Kedves Admin! először is sajnálom,reméltem,hogy megmaradtok. Szeretném tudni,hogy aki nem éri el a minimumot zárásig,azt is kifizetitek-e? Üdvözlettel:nagyi52 | |
| | | Gabi
Hozzászólások száma : 37 Join date : 2010. Nov. 03. Age : 64
| Tárgy: Re: Hungary Forum Vas. Nov. 28, 2010 3:19 am | |
| - nagyi52 írta:
- Kedves Admin! először is sajnálom,reméltem,hogy megmaradtok. Szeretném tudni,hogy aki nem éri el a minimumot zárásig,azt is kifizetitek-e? Üdvözlettel:nagyi52
Kedves Nagyi! Ez az oldal azért zár be, mert a tagok aktivitása finoman fogalmazva is a nullával volt egyenlő, nem volt értelme, hogy tovább szenvedjünk 50-60 emberrel, ehhez kicsit sokba kerül a fenntartása. Én is naponta klikkeltem, tehát tudom, hogy aki aktiv volt, az simán elérte a kifizetési minimumot, vagy konvertált, és akkor reklámozott. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy nem, nem lesz kifizetve, aki nem érte el a fél dollárt. Javaslom, az konvertáljon, és hirdessen még ebben a pár napban. Mi így is sokat segítettünk, az utóbbi napokban nagyon sok plusz reklám került fel az oldalra, hogy minél többen elérjék a fél dolcsit. Sajnálom. Üdv. Gabi | |
| | | buxman
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2010. Sep. 29.
| Tárgy: Re: Hungary Forum Szer. Jan. 05, 2011 5:38 am | |
| Sziasztok! Felháboritó amit a mai ptc oldalak művelnek! Egy példa: http://www.buxess.com/index.htmlIgéretes normális oldal elvileg! Állitólagosan nem scam még......! Na de 1 hete próbálkozom a pénzem kikérni sikertelenül! Elsőnek azt irták rossza a pin kódom amit a kikéréshez kér! Tudni kell 1 pin kódot használok amióta ptc-vel foglalkozom szóval rossz nem lehet! Kértem új pin kódot, de nem sikerült mert akkor meg azt irja rossz a biztosnsági kérdésem és válaszom! Tegnap a mégis küldtek egy új pin kódot , de az sem müködik! Megirtam nekik erre ma délutánra még az oldalról is kitiltottak! Ja és ami a legidegesitöbb , hogy még reffet is béreltem náluk, és közel 5 dollárom még most is volt a saját egyenlegemen, persze még a több mint 3 dollár kikérésre való pénz! Nem is regisztrálók egy új oldalra sem, tudom itt kötelező , de inkább nem kérek kifizetést az oldaltól! Szép napot Mindenkinek! Üdv:Buxman | |
| | | Gabi
| Tárgy: Re: Hungary Forum Szer. Jan. 05, 2011 5:47 am | |
| Szia
Nem az új oldalra regizés a kötelező, hanem 2 oldalra. És ha megnézed a listát, a legtöbb olyan, ami már fizetett.
Válogass kedvedre. | |
| | | apple12
| | | | Gabi
| Tárgy: Re: Hungary Forum Hétf. Jan. 10, 2011 5:27 am | |
| | |
| | | apple12
| Tárgy: Re: Hungary Forum Szomb. Jan. 22, 2011 7:45 am | |
| Újabb Kiszy ajándék:D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hungary Forum | |
| |
| | | | Hungary Forum | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |