Bannerek | a> |
|
| Ref back forum | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Gabi
Hozzászólások száma : 37 Join date : 2010. Nov. 03. Age : 64
| Tárgy: Ref back forum Kedd Jan. 04, 2011 8:35 am | |
| Mint már azt elmondtuk,hogy kifizetést tudjatok kérni,ennek egyik feltétele az hogy minimum 2 ptc oldalra regisztráltok a Reffback programon keresztül.
Ezt a programot azért telepítettük ,hogy még több pénzt keressetek itt a kiszyn.
Aki nem ismeri a Reffback használatát,azoknak most itt egy kis segítség.
1.Jelentkezz be a kiszy-számládba.
2.Katt a menüben Reffback fülre.
3.válaszd ki azt a ptc oldalt amire még hagyományos módon nem regiztél.
4.Menj az oldalsó menüre és kattints rá a részletek gombra.
5.A legördülö menüben a csatlakozás gombra rákatt.
6.Ez után a bannerre kattinst,és regisztrálj be az adott oldalra.
7. Térj vissza a reffback-ba, oda, ahol a bannerre kattintottál, és a lap alján a feltételek elfogadását kipipálva kattints a csatlakozás gombra.
Kész is vagy!
Mi pedig folyamatosan figyeljük és aktiváljuk a számládat.
Ez után már nincs más hátra csak mindennap lekattintanod a hirdetéseket, fontos hogy mindennap legyél aktív mert így minél több pénzt tudsz keresni.
A hozzászólást Gabi összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 01, 2011 11:26 am-kor. | |
| | | Gabi
| Tárgy: Re: Ref back forum Kedd Jan. 04, 2011 8:58 am | |
| All already it ,that be able to ask a payment,one of the conditions of this it that at least 2 ptc oldarla register Reffback through a program.
We installed this program because of that ,that money earnings here the kiszy.
Who does not know Reffback usage is a little help here now for them.
The 1.register the kiszy-acc.
2. Katt in the menu Reffback onto an ear.
3.Select who it the ptc laterally onto which yet on a traditional manner not register.
4. Megy the left onto a menu and click it the details onto a button.
The 5.in the drop-down menu the accession onto a button rákatt.
6. Ezután onto the banner kattinst,and register onto the given site.
The 7. Return the reffback-ba, there, where you clicked on the banner, and click checking off the acceptance of the conditions on the sheet's bottom the accession onto a button.
You are ready!
We though weiv are watching it and we activate your account.
There is not something else already then back only every day to click the advertisings,important that be aktive every day because more are minnél so you can earn money. | |
| | | Gabi
| Tárgy: Re: Ref back forum Vas. Jan. 09, 2011 4:12 am | |
| A működésről
- Minden héten jóváírásra kerül a kattintások száma a refback saját statisztikádban.
- A pénzbeni jóváírások az oldal fizetését követően azonnal megtörténnek.
- Minden pénzbeni jóváírás a kiszybux számládra történik.
- Csak olyan oldal után fizetünk, ami nekünk is fizet.
- Ha az adott oldalon tagságot vásárolsz, a refbackban akkor is standard kattintások után kapod a pénzt.
From the function
* The number of the mouse clicks is credited on all weeks the refback your own statistics. * The money crediting occur promptly following the payment of the site. * All money crediting the kiszybux your account happens. * We pay after a site that pays to us only. * If you buy membership on the given site, the refback you receive the money after standard mouse clicks then | |
| | | marcsy
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2011. Feb. 21.
| Tárgy: Re: Ref back forum Szomb. Márc. 19, 2011 11:27 am | |
| Szia!
Lehet,hogy butaságot kérdezek, de miért nem egyezik a név? banner: twitbux link: jjbux
Ez nem zavaró?
marcsy | |
| | | Admin Admin
Hozzászólások száma : 24 Join date : 2010. Aug. 17.
| Tárgy: Re: Ref back forum Szomb. Márc. 19, 2011 11:39 am | |
| Szia Marcsy!
Valószínű az oldal tulajai előbb csináltak Bannert, mint Domain nevet vettek.Vicces de erre lehet következtetni. | |
| | | marcsy
| Tárgy: Re: Ref back forum Hétf. Márc. 21, 2011 4:23 am | |
| Szia!
A Twinbux regizése a refbackba megtagadva. Miért? Valamit nem jól csináltam? Csak azért kérdezem, hogy a jövőben jobban figyeljek.
Köszönöm.
Marcsy | |
| | | Gabi
| Tárgy: Re: Ref back forum Hétf. Márc. 21, 2011 5:43 am | |
| Bocsánat, a jövőben nekem kell jobban figyelni, biztos mellé nyomtam. Hiba javítva, és bocs. | |
| | | marcsy
| Tárgy: Re: Ref back forum Szomb. Ápr. 09, 2011 1:18 am | |
| Szia!
A refback-ban szereplő Cogobux bannerre kattintva előjön a Bellumbux . Regizésnél még jól működött, ma vettem észre. Mit kell ilyenkor tenni?
Köszönöm, Marcsy | |
| | | Gabi
| Tárgy: Re: Ref back forum Hétf. Ápr. 11, 2011 7:47 am | |
| Szia Marcsy!
Sajnos nem tudsz mit csinálni. Mára már el is tünt. várunk pár napot, ha nem jön vissza, akkor törlöm a refbackból.
| |
| | | sberi
Hozzászólások száma : 19 Join date : 2010. Aug. 25. Age : 69
| Tárgy: Re: Ref back forum Szer. Ápr. 13, 2011 9:18 am | |
| Azt a részét értem, hogy ha egy oldal a reffbankos regisztrációval, a kiszytől függetlenül eltűnik, a reffbankból törlésre kerül. A kiszys kifizetési kérelemnél már az a regisztráció nem számít? Kell nekünk akkor újabb és újabb oldalakra regisztrálnunk, hogy meglegyen az érvényes 2 regisztráció, vagy már ha eltűnt az oldal, (arról mi sem, és a kiszy sem tehet), akkor a regisztrációnk, azért a kiszy sima kifizetésénél még számít? Itt természetesen nem az oldal után járó kifizetési veszteségre gondolok. Kérdésem nem azért tettem fel, mert nem szeretnék már új honlapra regisztrálni, de hol bejön egy-egy oldal, hol nem. A fölösleges nyitogatások a ténylegesen működő oldalaktól veszik el az időt. | |
| | | Gabi
| Tárgy: Re: Ref back forum Csüt. Ápr. 14, 2011 6:45 am | |
| Teljesen igazad van. Eddig mindenki fizetési kérelmét jóváhagytuk, mindenkinek kifizettük a megkeresett pénzt, függetlenül a refback regisztrációtól. Azt szeretnénk elérni, hogy ti is úgy gondolkodjatok, hogy ha a refbackon keresztül regiztek egy új oldalra, akkor 40 %-al többet kerestek, tehát nektek is megéri. Mi pedig ezért cserébe felkutatjuk a legújabb oldalakat, mert azok az elején még mind fizetnek. Persze össze kellene fognunk, hogy minél többen csatlakozzatok az új oldalakhoz, hogy minél előbb kiderüljön, fizet-e, így ti is előbb hozzáfértek a pénzetekhez, és kevesebb idő alatt kiderül, érdemes-e folytatni az oldalt. Remélem kielégítő választ kaptál. | |
| | | sberi
| Tárgy: Re: Ref back forum Csüt. Ápr. 14, 2011 8:56 am | |
| - Gabi írta:
- Teljesen igazad van. Eddig mindenki fizetési kérelmét jóváhagytuk, mindenkinek kifizettük a megkeresett pénzt, függetlenül a refback regisztrációtól.
Azt szeretnénk elérni, hogy ti is úgy gondolkodjatok, hogy ha a refbackon keresztül regiztek egy új oldalra, akkor 40 %-al többet kerestek, tehát nektek is megéri. Mi pedig ezért cserébe felkutatjuk a legújabb oldalakat, mert azok az elején még mind fizetnek. Persze össze kellene fognunk, hogy minél többen csatlakozzatok az új oldalakhoz, hogy minél előbb kiderüljön, fizet-e, így ti is előbb hozzáfértek a pénzetekhez, és kevesebb idő alatt kiderül, érdemes-e folytatni az oldalt. Remélem kielégítő választ kaptál. Köszönöm, igen. Azért itt vetettem fel a fórumon, hogy Ti azzal dolgoztok, hogy itt a honlap, csak regisztrálni kell, de ha egy-egy oldal eltűnésével mindenkinek pótolnia kellene a kiesett reffbankos regisztrációt, akkor lehet, hogy lenne egy kis morgás, de akkor maga a kiszy nem csak a refbankkal keresett pénzzel tudná a mi jövedelmünket növelni, hátha van valami a "tarsolyotokban", vagy valakinek valami ötlete. Bocsánat,hogy ennyire összetett lett a mondatom. Hátha elindulna valami "ötletbörze" szerűség itt a fórumon, ami hasznot hozna mindenkinek. Ehhez, természetesen az kellene, hogy a kattoló társaink nem a sérelmeiket, hanem tényleges ötleteiket írnák ide. | |
| | | Gabi
| Tárgy: Re: Ref back forum Csüt. Ápr. 14, 2011 9:24 am | |
| A felvetés jó, csak az a baj, hogy kevés az aktív ember, ott vagyunk, ahol novemberben. Mi próbálkoztunk plusz jövedelemmel, emlékezz vissza, amikor feltettük a duplázós részt, arra se volt érdeklődés. Nem tudom, mit kellene kitalálni, hogy mindenkinek jó legyen. | |
| | | sberi
| Tárgy: Re: Ref back forum Csüt. Ápr. 14, 2011 10:30 am | |
| - Gabi írta:
- A felvetés jó, csak az a baj, hogy kevés az aktív ember, ott vagyunk, ahol novemberben.
Mi próbálkoztunk plusz jövedelemmel, emlékezz vissza, amikor feltettük a duplázós részt, arra se volt érdeklődés. Nem tudom, mit kellene kitalálni, hogy mindenkinek jó legyen. én az biztos, hogy megnézem melyek azok az oldalak amik visszajöttek, és a pénzem is ott volt. Meg ígérem gondolkozok én is. | |
| | | vanekur
Hozzászólások száma : 4 Join date : 2011. Mar. 18.
| Tárgy: Re: Ref back forum Vas. Ápr. 17, 2011 7:22 am | |
| Kedves Kiszy!
A fizut megkaptam a bizit felraktam.
Sajnos el kell, hogy búcsúzzam mert az 1 hónap alatt egyetlen refet sem tudtam szerezni a Kiszybuxra, de a refback oldalakra is csak elvétve, 1-2-őt. Így nincs értelme részemről itt a ténykedésnek mert csak minden hónapban a befizetést keresném vissza. Egy oldalról kaptam centeket mert gondolom csak onnan lett kikérés ezen idő alatt. Sajnos refek nélkül mire kigyüjteném a minimális $2-t, minden oldal kivétel nélkül megszűnik, ezt Ti is jól tudjátok. Természetesen azokat az oldalakat továbbra is kattolni fogom - 6-8-ról van szó - amelyeket már regeltem, de a Kiszyre tagságot nem vásárlok és ezt nem kattolom tehát fizut nem kérek.
Minden jót Nektek, Üdvözletem: Imre. | |
| | | Gabi
| Tárgy: Re: Ref back forum Vas. Ápr. 17, 2011 7:30 am | |
| Kedves Imre
Nagyon sajnáljuk, hogy itt hagyod az oldalt, köszönjük, hogy itt voltál. Megértünk, sajnos hasonló gondokkal küzd mindenki, ami az aktivitás hiánya miatt van. nagyon kevés az aktív tag, ezért az egész oldal működését át kell vizsgálnunk, és valami megoldást kell keresnünk.
Köszönjük a jókívánságot, és sok jó oldalt, és reffet neked mindenhova. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ref back forum | |
| |
| | | | Ref back forum | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |