KiszyBux fórum
KiszyBux fórum
KiszyBux fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KiszyBux fórum

PTC fórum

KezdőlapPortalGalleryLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Legutóbbi témák
» Payment Proofs
Észrevételek a hírekkel kapcsolatban Icon_minitimeCsüt. Május 12, 2011 4:45 am by bernike74

» help me admin
Észrevételek a hírekkel kapcsolatban Icon_minitimeSzer. Május 04, 2011 2:31 am by marcsy

» The conditions of paying out
Észrevételek a hírekkel kapcsolatban Icon_minitimeKedd Ápr. 26, 2011 6:56 am by Alecs784

» Ref back forum
Észrevételek a hírekkel kapcsolatban Icon_minitimeVas. Ápr. 17, 2011 7:30 am by Gabi

» 1 st. fizetes
Észrevételek a hírekkel kapcsolatban Icon_minitimeVas. Ápr. 17, 2011 12:29 am by dekari

» http://dobi88-ptc.ucoz.hu/
Észrevételek a hírekkel kapcsolatban Icon_minitimePént. Ápr. 15, 2011 4:50 pm by sberi

» New PTC come
Észrevételek a hírekkel kapcsolatban Icon_minitimeCsüt. Ápr. 14, 2011 9:14 am by sberi

» Everything Else
Észrevételek a hírekkel kapcsolatban Icon_minitimeHétf. Ápr. 11, 2011 9:29 am by Gabi

» Competitions are under beta version
Észrevételek a hírekkel kapcsolatban Icon_minitimeHétf. Ápr. 11, 2011 7:44 am by Gabi

Bannerek

Észrevételek a hírekkel kapcsolatban

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Secret

Secret

Hozzászólások száma : 7

Észrevételek a hírekkel kapcsolatban Empty
TémanyitásTárgy: Re: Észrevételek a hírekkel kapcsolatban   Észrevételek a hírekkel kapcsolatban Icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2010 8:21 pm

Üdv! Én úgy néztem , hogy a hirdetési árak , már változtak.
Lehet csak én nem látom jól.
Egy megjegyzésem volna.
Szerintem a 1.3 $ kicsit sok 100 hirdető linkért. Ennyiért legalább 500 járna. 5 másodperces csomagban, de más helyeken 1000 -ret is adnak érte. De szerintem ezt ti is tudjátok.
Elnézést a kritikáért. Lehet , hogy nincs igazam, de akkor is ez vonzó volna mindenkinek még ha bétában mentek akkor is.
Üdv: Secret
Vissza az elejére Go down
http://http:www.ptchirportal.eu
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Észrevételek a hírekkel kapcsolatban   Észrevételek a hírekkel kapcsolatban Icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2010 10:13 pm

Szia Secret

A magyar fórumon elmondtam , hogy technikai gondokkal küzködünk a reklámok terén , és hogy az oldalon megadott árak nem jók , ezért írtuk ide .

Kérek mindenkit , ezeket a fenti árakat vegye figyelembe .

Egy megjegyzés még a hozzászóláshoz.

A kiszybux nem aprócentes oldal lesz, nem 0,0002 centet kereshetnek a tagok egy klikkelésért. A hirdetési árak a klikkértékekhez igazodnak, ebből adódik a fenti árlista. Vagy olcsók a hirdetések, és a tagoknak nem fizetünk tisztességes összeget, vagy a kikalkulált árakkal dolgozunk, és a tagokat is megfizetjük. E között kelett választani, mi ez utóbbi mellett döntöttünk.

Remélem ti is így érzitek tisztességesnek.
Secret

Secret

Hozzászólások száma : 7

TémanyitásTárgy: Re: Észrevételek a hírekkel kapcsolatban   Észrevételek a hírekkel kapcsolatban Icon_minitimePént. Aug. 27, 2010 12:35 am

Okés ! Rendben van és köszönöm a választ!
Megértettem a mondandót!

Valóban interaktívak vagytok és gyorsan reagáltok!
Még egyszer köszi!
Üdv :Secret
http://http:www.ptchirportal.eu
riicsce

riicsce

Hozzászólások száma : 10

TémanyitásTárgy: Észrevételek a hírekkel kapcsolatban   Észrevételek a hírekkel kapcsolatban Icon_minitimePént. Aug. 27, 2010 12:55 am

Nagyon jó kis verseny,köszönjük az Adminnak és a Moderátornak is Smile
Hajrá,hozzátok a refeket:)
Üdv
ri
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Észrevételek a hírekkel kapcsolatban   Észrevételek a hírekkel kapcsolatban Icon_minitimePént. Aug. 27, 2010 4:49 am

OK tagok, húzzatok bele!

Minden hétvégén, vasárnap közzétesszük a jelenlegi állást, hogy tudjatok még belehúzni, hogy nyílt legyen a verseny.

HAJRÁ!
attibux

Hozzászólások száma : 6

TémanyitásTárgy: Re: Észrevételek a hírekkel kapcsolatban   Észrevételek a hírekkel kapcsolatban Icon_minitimePént. Aug. 27, 2010 8:12 am

HAJRÁ AZ ARANYÉRT! lol!

Egyébként mivel nem aprócentes oldal lesz a KiszyBux igy elfogadható áron vannak a hirdetések!

Sok Sikert!!!!!!!! Basketball
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Észrevételek a hírekkel kapcsolatban   Észrevételek a hírekkel kapcsolatban Icon_minitimePént. Aug. 27, 2010 8:59 am

Köszi Attis!!!!!!!!!

És gratula az eddigi teljesítményedhez!!!!!!!
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Észrevételek a hírekkel kapcsolatban   Észrevételek a hírekkel kapcsolatban Icon_minitime

Észrevételek a hírekkel kapcsolatban
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
KiszyBux fórum :: Non-English-
Ugrás: