KiszyBux fórum
KiszyBux fórum
KiszyBux fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KiszyBux fórum

PTC fórum

KezdőlapPortalGalleryLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Legutóbbi témák
» Payment Proofs
Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimeCsüt. Május 12, 2011 4:45 am by bernike74

» help me admin
Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimeSzer. Május 04, 2011 2:31 am by marcsy

» The conditions of paying out
Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimeKedd Ápr. 26, 2011 6:56 am by Alecs784

» Ref back forum
Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimeVas. Ápr. 17, 2011 7:30 am by Gabi

» 1 st. fizetes
Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimeVas. Ápr. 17, 2011 12:29 am by dekari

» http://dobi88-ptc.ucoz.hu/
Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimePént. Ápr. 15, 2011 4:50 pm by sberi

» New PTC come
Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimeCsüt. Ápr. 14, 2011 9:14 am by sberi

» Everything Else
Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimeHétf. Ápr. 11, 2011 9:29 am by Gabi

» Competitions are under beta version
Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimeHétf. Ápr. 11, 2011 7:44 am by Gabi

Bannerek

Questions , answers - Kérdések és válaszok

Go down 
5 posters
SzerzőÜzenet
Gabi

Gabi

Hozzászólások száma : 37

Questions , answers - Kérdések és válaszok Empty
TémanyitásTárgy: Questions , answers - Kérdések és válaszok   Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimeKedd Jan. 04, 2011 9:08 am

Ide várjuk a ref back-kal kapcsolatos kérdéseket!
Here we wait for it the ref back related questions!
Vissza az elejére Go down
ibik

Hozzászólások száma : 6

TémanyitásTárgy: Re: Questions , answers - Kérdések és válaszok   Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimePént. Jan. 21, 2011 1:01 pm

kERDES Ha elhamarkodtam a dolgot es nem regiztem elotte csak utana akkor van eselyem hogy ne legyek deleted? vagyis ervenyes legyen a registraciom?
Gabi

Gabi

TémanyitásTárgy: Re: Questions , answers - Kérdések és válaszok   Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimeSzomb. Jan. 22, 2011 8:45 pm

Újra végig kell játszanod a refback regit, csak az oldalra ne regizz újra!
marcsy

Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Re: Questions , answers - Kérdések és válaszok   Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimeHétf. Feb. 21, 2011 10:34 am

Sziasztok!
Regiztem az oldalra a a refback-on keresztül.
Kérdésem: ha hozzám regisztrál valaki és a refbackba is, érvényes-e? Vagy csak a megjelölt
reffel veszitek figyelembe?
Gabi

Gabi

TémanyitásTárgy: Re: Questions , answers - Kérdések és válaszok   Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimeKedd Feb. 22, 2011 2:21 am

Szia

Ha hozzád regizik valaki, akkor az nem tud a refbackon keresztül regizni, mert az ajánlója nem a refback, hanem te leszel. Tehát a refbackban nem jelenik meg, mint regisztált a reffek között. Ezt úgy képzeld el, mint a te saját reffjeidet. Aki a refbackon keresztül regizik, az megjelenik a reffek között az adott oldalon. Ha nincs ott, érvénytelen a regi, aminek több oka lehet, általában az ajánló nem az, aki a refbackban meg van jelölve.

Ha hozzád regiznek, az neked hoz bevételt, a refbacknak nem. Én mégis azt mondom, hirdesd az oldalaidat, szerezz több reffet magadnak.

Ha új oldalt akarsz felvenni, akkor használd a refbackot. Viszont ha oda regizik valaki, akkor kérem, hogy legyen is aktív, mert az inaktív tagok elveszik a helyet az aktívak elől, mert sok helyen kevés reffre van lehetőség.
Remélem válaszom érthető volt, ha mégse, nyugodtan írj.

Gabi
marcsy

TémanyitásTárgy: Re: Questions , answers - Kérdések és válaszok   Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimeKedd Feb. 22, 2011 6:51 pm

Szia!
Igen, értem, köszönöm.
További szép napot. marcsy
marcsy

TémanyitásTárgy: Re: Questions , answers - Kérdések és válaszok   Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimeKedd Márc. 01, 2011 12:01 am

Szia!
Kérdésem: ha becsületesen végig kattintom a hirdetéseket, miért nem jelentkezik a statisztikámban a kattintások száma? Én úgy gondolom, hogy amennyit kattintottam megjelenik, és ha az oldal fizet, megkapom a pénzt.
Másik: ha nincs kifizetés a kattintás után- gondolom az oldal nem fizet - érdemes -e továbbra is foglalkozni vele?
Válaszod előre is köszönöm.
marcsy
Gabi

Gabi

TémanyitásTárgy: Re: Questions , answers - Kérdések és válaszok   Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimeKedd Márc. 01, 2011 11:28 am

Szia

Első kérdés a kattok:

Remélem a héten már lesz az admin, és be tudjuk írni a kattszámokat a refbackba. Sajnos ez manuálisan történik a számlákból.

Sok a scam oldal, már nehéz olyat találni, ami biztos fizető. Ezért a héten mindenképp egy megbeszélésre hívja az admin a tagokat, akik a refbackban is dolgoznak, és egy csomó új információt oszt meg velünk. Erre levél fog menni mindenkinek, kérek mindenkit a megadott helyre ( egyik csetünk) a megadott időben jöjjön el.
Ez egyben válasz lesz a második kérdésre is. Bár azt gondolom, ha figyelitek a refbackot, látjátok, hogy vannak oldalak, amik meg se jelennek, és vannak, amiket áttettem a scam részbe. Érdemes figyelni.
vanekur

Hozzászólások száma : 4

TémanyitásTárgy: Re: Questions , answers - Kérdések és válaszok   Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimePént. Márc. 18, 2011 12:54 am

Sziasztok.

Regeltem az oldalra, a fórumba, befizettem a $2.4-t és regeltem 2db refback oldalra. Többre nehéz lenne mert csupa scam oldalak. Remélem lesz jóval több. Illetve azt sem tudom él-e az oldal, mert alig van itt beírás, friss meg aztán egyáltalán! Valaki vidítson már fel, hogy nem hiába fizettem be?! Köszönöm!
Azért ide írtam mert itt legalább márciusi beírás van.

vanekur
Gabi

Gabi

TémanyitásTárgy: Re: Questions , answers - Kérdések és válaszok   Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimePént. Márc. 18, 2011 10:49 am

Szia

Megnyugodhatsz, az oldal fizet. Azért találsz kevés beírást, mert a tagok inkább a csetet használják, és ezért itt kérdések ritkán vannak, probléma meg hálisten nincs.

Ha nem fizetne az oldal, biztos tele lenne a fórum panasszal, reklamációval.

A refback-ról annyit, hogy szivesen veszi mindenki a friss infokat, a tapasztalatokat, tehát ha biztosan tudod egy oldalról hogy scam, akkor a cseten üzenhetsz, vagy a fórumon is írhatsz, nyitottunk neki egy külön részt.

Sok reffet, nagy fizetést kívánok neked!

sunny
apple12

Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Questions , answers - Kérdések és válaszok   Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimePént. Márc. 18, 2011 11:22 am

vanekur írta:
Sziasztok.

Regeltem az oldalra, a fórumba, befizettem a $2.4-t és regeltem 2db refback oldalra. Többre nehéz lenne mert csupa scam oldalak. Remélem lesz jóval több. Illetve azt sem tudom él-e az oldal, mert alig van itt beírás, friss meg aztán egyáltalán! Valaki vidítson már fel, hogy nem hiába fizettem be?! Köszönöm!
Azért ide írtam mert itt legalább márciusi beírás van.

vanekur

Nem gondolod ,hogy ez egy kicsit bunkó volt?
Mi az ,hogy minden oldal csaló? Nézzél már utána mielőtt kijelented ezt az óriási hülyeséget. Új tag vagy és már osztod az észt.....
Szégyelld magad ( és még finomam fogalmaztam)....
vanekur

Hozzászólások száma : 4

TémanyitásTárgy: Re: Questions , answers - Kérdések és válaszok   Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimePént. Márc. 18, 2011 11:28 am

Ennek a témának nem találom a topikját, ezért csak röviden: Investigation: zionbux, mybux.co Scam. psbux, buxod ezen oldalakat nem találom sehol. 123bux az Investigation oldalán alul a fórumban többen elmondják, hogy nem kapták meg a fizetésüket 30 nap után sem és nyíltan Scamnak nevezik, maga az Investigation még nem. Tehát itt vigyázni.

Aple12 kicsi fiam úgy beszélj velem, hogy nekem is tetsszen! Én téged nem bunkóztalak, fiacskám! És senkit nem bántottam!
Gabi

Gabi

TémanyitásTárgy: Re: Questions , answers - Kérdések és válaszok   Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimePént. Márc. 18, 2011 11:33 am

Bocs, de ha jól látom, 2-őt találtál összesen, és ez nem a bentlévő összes!

A buxod írt a tagoknak leveléet, hogy egy kis időre leveszik, de visszajön.
apple12

Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Questions , answers - Kérdések és válaszok   Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimePént. Márc. 18, 2011 11:35 am

vanekur írta:
Ennek a témának nem találom a topikját, ezért csak röviden: Investigation: zionbux, mybux.co Scam. psbux, buxod ezen oldalakat nem találom sehol. 123bux az Investigation oldalán alul a fórumban többen elmondják, hogy nem kapták meg a fizetésüket 30 nap után sem és nyíltan Scamnak nevezik, maga az Investigation még nem. Tehát itt vigyázni.

Aple12 kicsi fiam úgy beszélj velem, hogy nekem is tetsszen! Én téged nem bunkóztalak, fiacskám! És senkit nem bántottam!

Na ide figyelj te szar csimbók. Ide jössz osztod azt észt ,hogy minden oldal csaló aztán nekem is mondod a cuccost. Most állj le kisfiam. Új tag vagy és már a fellegekben érzed magad. Elképesztő vagy, soha nem ismertem olyan új tagot akinek ilyen pofája lenne....
És kimondta, hogy lebunkóztál bárkit? Látszik szöveg értésből nem vagy jó. Annyit mondtam ,hogy ne gyere ezzel a bunkó stílussal.
Gabi

Gabi

TémanyitásTárgy: Re: Questions , answers - Kérdések és válaszok   Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimePént. Márc. 18, 2011 11:40 am

Kedves tagok!

Nem hiszem, hogy sok értelme van a vitának, a veszekedésnek, Építsük inkább együtt az oldalt, és ne egymást marjuk!

A beszólások helyett inkább javaslatokat, építő hozzászólásokat várok mindkettőtöktöl!

Veszekedés helyett inkább versenyezzetek, melyikötök hoz több reffet egy hét alatt!
marcsy

TémanyitásTárgy: Re: Questions , answers - Kérdések és válaszok   Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitimeSzer. Ápr. 06, 2011 6:39 pm

Szia!

A statisztikámban minden adat szerepel, viszont néhány sorban az oldal elnevezése / márc.20-i, márc.26-i,márc.29-i,ápr.04-i / hiányzik.
A pótlást előre is köszönöm.

Marcsy
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Questions , answers - Kérdések és válaszok   Questions , answers - Kérdések és válaszok Icon_minitime

Questions , answers - Kérdések és válaszok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
KiszyBux fórum :: Ref back forum-
Ugrás: